Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko

Plus

Měsíc od útoku Hamásu na Izrael. Evropa je rasistická, ne že ne! Německo hledí na Gazu. Lipavský a Blanár. Sociální smír to má nahnuté. Zatáhne vláda za záchrannou brzdu?
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Rozpory ve vládní pirátské straně. Sociální smír to má nahnuté Lipavský a Blanár. ČR a Slovensko se vzdalují. Německo hledí na Gazu měsíc od útoku Hamasu na Izrael. Evropa je rasistická. Ne že ne. A ne dobrovolný crowdfundingu. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Členové Pirátské strany v on-line hlasování těsnou většinou odvolali z republikového výboru předsedu poslaneckého klubu strany Jakuba Michálka. Ten chce odejít i z poslanecké funkce. Stalo se tak kvůli změně v organizaci strany, která měla dát větší kompetence právě předsednictvu. A ve studiu vítám komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Asi zásadní otázka. Ovlivní to nějak fungování vlády?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají