Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Skvělý rozpočet na rok 2024. Nebo ekvilibristika s čísly? Islámský antisemitismus k Německu nepatří. Fiala v Izraeli. Kam s Ruskem? Groteska i zoufalství. Mašínové ve filmu. 
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Návštěva premiéra Fialy v Izraeli, antisemitizmus v Německu a bratři Mašínové ve filmu. To jsou některé náměty pořadu rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Prezident republiky Petr Pavel předložil včera Senátu své další dva návrhy na kandidáty na ústavní soudce advokátku Lucii Dolanskou Báňovou a soudce Nejvyššího soudu Zdeňka Kühna. V Ústavním soudu je nyní jedno místo neobsazené a za měsíc už budou dvě, až skončí mandát soudci Radovanu Suchánkovi. Ve studiu proto teď vítám vnitropolitického komentátora ČRo Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Budeme mít podle tvého názoru prezident po nedávné blamáži tentokrát šťastnou ruku?

Ostatní také poslouchají