Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Přehlížet problémy zemědělců se nevyplatí. Hodí Trump Evropu přes palubu? Vyplatí se politikům vyslyšet zemědělce? Von der Leyenová bude usilovat o druhý mandát; pro EU je to dobrá zpráva. Růžové brýle virtuální reality.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Otázky bezpečnosti ČR, problémy zemědělců a včerejší protest část jejich zástupců či snaha Ursuly von der Leyenové o druhý mandát v čele Evropské komise. Nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Závazky vůči Severoatlantické alianci musí Česko plnit primárně kvůli sobě a zajištění bezpečnosti svých občanů. Připomněla to dnes na velitelském shromáždění české armády ministryně obrany Jana Černochová. A právě o dnešním velitelském shromáždění a bezpečnosti Česka teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře, dělá Česko dost pro svou bezpečnost dnešním měnícím se světě tváří v tvář agresivní ruské politice vůči svým sousedům i celému západu?