Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny úterní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Stávka byla pro vládu dílčím vysvědčením i zdviženým prstem. Policejní vyšetřování dopadlo svorně na ODS i ANO. Němečtí Zelení aneb Kdo by dobrovolně odcházel z vlády. Dvě podmínky únosné budoucnosti. I usazený uprchlík je Evropan.
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Včerejší protesty odborů, dvě podmínky únosné budoucnosti či ruská snaha zahltit Finsko imigranty? Nejenom. Tato témata rozeberou následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Do včerejší stávky v rámci odbory uspořádaného dne protestů se zapojilo mnoho podniků i úřadů po celé republice a také tři čtvrtiny škol. Podle spolku Učitelská platforma ale odbory učitelskou stávku zneužili a na pražské demonstraci nechali vystoupit lidí, kteří jsou ohrožením pro demokracii. A o tom teď budu mluvit s komentátorem ČRo Petrem Hartmanem. Dobrý den. Petře. Co na to říkáš? Byla stávka i politickou hrou?

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu