Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Putin potřebuje nové vojáky. A posiluje armádu. Řemeslo má zlaté dno. Vážně. Vede se souboj o pohled na komunistickou éru. Když je v Česku stávka, dějí se věci. „Zdražíme!“ řekli potravináři ministrovi.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Zdražíme, řekli potravináři ministrovi zemědělství. Putin potřebuje nové vojáky a posiluje armádu. Řemeslo má vážně zlaté dno? Anebo souboj o pohled na komunistickou éru? To jsou titulky vybraných příspěvků středečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Kodexem poslance se zabývá sněmovní mandátový a imunitní výbor a pravidla pro chování zákonodárců mají být sepsaná ještě do konce roku. Má to být dokument, který zamezí nadávkám a vůbec nevhodným situacím při jednání dolní parlamentní komory. A ve studiu je se mnou komentátor ČRo Petr Hartman. Buď zdráv. Dobrý den. Z českého parlamentu sice připamatujeme menší konflikty, ale to není nic proti tomu, co se odehrává leckde v zahraničí. Má vůbec tedy ten kodex nějaký smysl?

Ostatní také poslouchají