Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Čekání na peška. Kdy se vrátí ekonomická prosperita? Jak premiér Fiala zjistil na nákupu v Německu cenu českých potravin. Jsou myslitelné mírové rozhovory o Ukrajině? Fico píše Fialovi, ať oživí V4. Prezident Duda jmenoval konečně premiéra.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • I ekonomická prosperita. Jak premiér Fiala zjistil při nákupu v Německu cenu českých potravin anebo prezident Duda brání vzniku polské vlády opozice? To jsou témata vybraných příspěvků středečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Bývalý slovenský ministr zahraničních věcí Ivan Korčok v úterý oznámil, že má potřebný počet podpisů občanů k tomu, aby v příštím roce mohl kandidovat na funkci prezidenta současné hlavy slovenského státu. Zuzaně Čaputové končí pětiletý mandát v polovině června a o znovuzvolení se, jak už řekla před časem, ucházet nebude. A ve studiu je se mnou komentátor ČRo.

Ostatní také poslouchají