Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Fingerlandem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny středeční komentáře s Janem Fingerlandem
Jan Fingerland

Plus

Inflace klesá, kdy se tedy sníží ceny? Stav občanské společnosti v Rusku. Jako za Jobse. Apple vzkřísil metaverse. Bývalý guvernér New Jersey zahájil kamikaze kampaň proti Trumpovi. Internacionála pravicového extremismu.
Jan Fingerland

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Proč nemáme zákon o referendu, když už klesá inflace? Kdy se sníží ceny? Stav občanské společnosti v Rusku? Komerční virtuální realita se vrací. Bývalý guvernér zahájil kamikadze kampaň proti Trumpovi. Internacionála pravicového extremismu a kouzlo stejné řeky. To jsou témata Názorů a argumentů, které právě začínají. Z jejich poslechu vás zdraví Jan Fingerland.

  • Názory a argumenty.

  • Uplynulo 20 let od referenda, kterým občané ČR schválili vstup své země do EU. Vznikají dvě otázky. Jak se lidé dívají na toto rozhodnutí s odstupem, ale také proč zůstalo jen u tohoto referenda a žádné další hlasování se už neodehrálo. Nás bude zajímat právě tato druhá stránka věci. Ve studiu se mnou sedí kolega komentátor Petr Hartman. Dobrý den. Dobrý den. Petře. Proč se z ČR nestalo druhé Švýcarsko, alespoň v oboru referenta plebiscitu?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají