Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Radko Kubičkem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny sobotní komentáře s Radko Kubičkem
Radko Kubičko, komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Příliš snadná důchodová reforma, Nizozemci nepřekvapili Evropu poprvé, Kdyby Rusko válku vyhrálo..., Egypťané stojí vedle Gazy na jedné noze, slovenský premiér Fico v Praze a expremiér Mirek Topolánek hloubí příkop mezi starými a mladými, to jsou titulky našeho komentářového pořadu. Moderuje Radko Kubičko.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Příliš snadná důchodová reforma. Nizozemci nepřekvapily Evropu poprvé, kdy by Rusko válku vyhrálo. Egypťané stojí vedle Gazy na jedné noze. Slovenský premiér Fico v Praze a expremiér Mirek Topolánek hloubí příkop mezi starými a mladými. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Začneme důchodovou reformou. Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka představil její možné kroky, jak se všeobecně očekávalo. Jde především o další růst věku odchodu do důchodu, a to i u ročníku, kterých se to už nemělo týkat. Jde bezesporu o odvážný krok. Kdyby ho vláda přijala, byl by to po čase zase krok ke stabilizaci důchodového systému. Jenže je to krok opravdu šťastný. Nad tím uvažuje komentátor týdeníku Euro Petr Fischer.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají