Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Je to důchodová reforma? Je na tom Česko po 34 letech stejně špatně jako obdivovaný Západ? Blížící se volby přinášejí nábor osobností. Moc, anebo čistota právního státu? Dlouhý konflikt v Gaze ohrožuje celý svět.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dal 30 let po sametové revoluci. Co by měla přinést navržená důchodová reforma a jak daleko do běžného života mají zasahovat legislativní změny? To jsou některé otázky, na něž hledáme odpověď v tomto pořadu, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Pro změnu dnes nezačneme politikou, ale sportem. Skandál totiž způsobilo chování některých našich fotbalistů před dnešním závěrečným zápasem kvalifikace na ME. A pro porušení pravidel národního týmu byli tři obránci vyřazeni a museli tým opustit. Proč k tomu došlo, nám vysvětlí komentátor ČRo Ondřej Konrád, kterého vítám ve studiu. Buď zdráv. Dobrý den. Co se vlastně přihodilo a jak to hodnotí fotbaloví fanoušci?