Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Fingerlandem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny pondělní komentáře s Janem Fingerlandem
Jan Fingerland

Plus

Vládní (ne)smysl věcí. Regulace drog neznamená volný prodej. Výjimka na zdanění tichého vína má šanci vydržet věčně. Bohužel. Nálady kremelských oligarchů. Uprchlíci jako možné riziko rozpadu Evropské unie? 
Jan Fingerland

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak mohou Češi mluvit o Slovensku? Proč lidé nerozumějí vládnímu balíčku? Regulace drog neznamená volný prodej. Výjimka na zdanění tichého vína má šanci vydržet věčně. Co dělají kremelští oligarchové a nápad se milion Ondřeje Neffa? To jsou témata pondělních Názorů a argumentů, které právě začínají. Od mikrofonu vás zdraví Jan Fingerland.

  • Názory a argumenty.

  • Mezi Českem a Slovenskem to jiskří, nebo přinejmenším mezi českým prezidentem Pavlem a bývalým slovenským premiérem a předsedou strany SMER s deficitem Petr Pavel před několika dny řekl, že některé názory Roberta Fica odpovídají spíše ruské propagandě a v případě Ficova vítězství v nadcházejících slovenských parlamentních volbách by to mohlo narušit česko-slovenské vztahy. V reakci na to zas Robert Fico kritizoval Pavla kvůli údajnému zasahování do slovenské předvolební kampaně. Ve studiu se mnou sedí kolega komentátor Petr Hartman. Dobrý den. Dobrý den. Petře, dá se tedy říct, že český prezident zasáhl do slovenské volební kampaně? A jsou vůbec nějaké hranice toho, co čeští politici můžou o Slovensku říká zejména v tomto období?

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají