Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, Český rozhlas

Plus

Navalnyj: mýtus a realita. Farmáři jsou ohrožený druh. A lepší to nebude. Příliš mnoho peněz, aby se rozdávaly bez provize. Dvě petice.  S bezpečností nejde kupčit.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Dva roky od ruského vpádu na Ukrajinu. Navalnyj, mýtus a realita, farmáři coby ohrožený druh anebo dvě petice k situaci na Blízkém východě. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího pátečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • V sobotu 24. února. Uplynulé dva roky od momentu, kdy na ukrajinské území bez důvodu vtrhla armáda Ruské federace a začala válku, již ale prezident Putin eufemisticky označoval a dodnes se toho nezřekl. Jako speciální vojenskou operaci, která má dnes ale na obou stranách desítky 1000 mrtvých, zničená města a obce zavlečené civilisty a především děti. A ovšem také konec v nedohlednu. Ve studiu je se mnou komentátor ČRo Jan Fingerland. Buď zdráv. Dobrý den. Když ten vpád začal, obecné očekávání bylo, že to bude celé trvat velmi krátkou dobu, řekněme v řádu týdnů. Ale nicméně už dva roky Rusko marně o krajinu dobývá. To je ta hlavní zpráva.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají