Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Policejní kontroly na hranicích jsou jak Potěmkinovy vesnice. Zlevní zase benzín? Čtvrtek vrátil šoférům naději. Ukrajina a ti další jako evropské téma. Lesk a bída svébytné ruské civilizace. Boj o následnictví zesnulé senátorky ilustruje hříchy demokratů.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Policejní kontroly na hranicích jsou jenom Potěmkinovy vesnice. Čtvrtek vrátil šoférům naději na levnější benzin anebo boj o následnictví zesnulé senátorky ilustruje hříchy amerických demokratů. To jsou témata jen některých příspěvků připravených do pátečního vydání. Právě začínající relace komentářů a poznámek k aktuálnímu dění doma i ve světě. A od mikrofonu vítá Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Ministr financí Zbyněk Stanjura z ODS rokoval s prezidentem Petrem Pavlem a mimo jiné o tom, že se vláda podle Stanjury prý nechystá připravovat další balíček k ozdravení veřejných financí. A ve studiu se mnou vnitropolitický komentátor ČRo Petr Hartman. Buď zdráv. Dobrý den.

Ostatní také poslouchají