Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny páteční komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Nezvyšujte minimální mzdu, raději snižte odvody. Republikáni na straně Putina. Navalného agitmašina chce zatlačit Putina do kouta. Izrael čelí kvůli Gaze americkému tlaku. Mediální rady lepší, ale ne nejlepší.
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Mety. Američtí republikáni blokují pomoc Ukrajině a Izrael i Spojené státy také kritizují Izrael kvůli civilním obětem v Gaze a k čemu prospěl a novela zákonů o médiích veřejné služby. To jsou některé náměty pátečního vydání pořadu v rozhlasových komentářů, k jehož poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Zítra vyvrcholí zádušní mší v katedrále svatého Víta na Pražském hradě loučení s bývalým ministrem zahraničí, poslancem a senátorem a příslušníkem jednoho z nejstarších evropských šlechtických rodů Karlem Schwarzenbergem. Obřadu se zúčastní ovšem jen pozvaní hosté a po mši budou jeho ostatky odvezeny na Orlík a uloženy do tamní rodinné hrobky. Ve studiu teď vítám komentátora Ondřeje Konráda. Dobrý den. Dobrý den. Co víme o přípravách?

Ostatní také poslouchají