Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Schwarzem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Schwarzem
Petr Schwarz, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Čím dál silnější odpor proti hrozbě stagnace. Pavel Blažek jako obraz politické kultury. V Česku je třeba si studium odpracovat. Co dosáhne rozšířený BRICS. Válka policistů nebo vyšetřování korupce na Slovensku? Nevěřím na smlouvy vlků s beránky. Helene Carrerová d´Encausse: odchod výjimečné osobnosti
Petr Schwarz

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Varování před dlouhodobou stagnací české ekonomiky. Kauza Pavel Blažek a politická kultura či válka policistů na Slovensku nejenom. Tato témata rozeberou v následující půlhodince Názorů a argumentů naši komentátoři. Příjemný a ničím nerušený poslech přeje Petr Schwarz.

  • Názory a argumenty.

  • Po té iniciativě druhá ekonomická transformace. I Hospodářská komora varuje před dlouhodobou stagnací Česka. Nejde o žádná nová zjištění, ale tentokrát snad už politici hlasy odborníků nebudou ignorovat, říká publicista David Klimeš.

Ostatní také poslouchají