Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Poučení z krizového vývoje v izraelské verzi. Zachrání vládu marketing? Slovensko mezi Ficem a Pellegrinim. V čem je Progresivní Slovensko progresivní. Hlavním migračním problém regionu je Maďarsko. Neplní své povinnosti. Lampedusa na migrační dálnici
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Izrael ve válce s Hamasem zachrání českou vládou marketing Slovensko mezi Ficem a Pellegrinim. A v čem je progresivní Slovensko progresivní? To jsou témata jen některých příspěvků připravených do nedělního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Po sobotním doslova bezprecedentním vpádu ozbrojenců palestinského radikálního hnutí Hamas na území Izraele, kde vraždili civilisty a brali rukojmí, se podle slov premiéra Netanjahua ocitla země ve válce a chystá zřejmě nejtvrdší možnou odvetu. Lze si asi představit i likvidaci militantního hnutí z pásma Gazy. O poučení z krizového vývoje v izraelské verzi hovoří komentátor ČRo Jan Fingerland.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají