Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Janem Bednářem
Jan Bednář, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Vláda nerozumí dnešní společnosti; Samotné nájemní bydlení trh s bydlením nespasí. Opatření je třeba škálovat; Tiktokový test svobody; Polský prezident a premiér slavili výročí vstupu do NATO u Bidena; Jak papežové přicházejí o morální autoritu; O agresivitě
Jan Bednář

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Jak papežové přicházejí o morální autoritu? Jsme agresivnější než západní Evropa? Ne. A je možné omezit svobodu slova kvůli nejmodernější technologii? Nad těmito otázkami se zamyslíme v nedělním vydání pořadu rozhlasových komentářů, k jejichž poslechu vás vítá Jan Bednář.

  • Názory a argumenty.

  • Voliče současné vládní koalice těžko mohou potěšit nedávné průzkumy veřejného mínění, podle nichž by pěti koalice nyní nejspíš ve volbách nezvítězila. Svůj názor na to, jak je česká společnost rozdělena a kdo z toho může těžit v příštích volbách, vysvětluje ve svém dnešním příspěvku publicista Jan Vávra.

Ostatní také poslouchají