Názory a argumenty

Den pohledem renomovaných komentátorů

Názory a argumenty

Den pohledem renomovaných komentátorů
Radko Kubičko

Plus

Přidušené bojácné Česko. Potřebujeme unijní shodu o ochraně médií. Ptejme se, proč Fico zvítězil. Spojené státy jsou v hluboké politické krizi, Evropa musí být nezávislejší. Prodlouží se lidský život? Někomu určitě.
Radko Kubičko

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Ano má podpisy k hlasování o nedůvěře vládě. Pro vyslovení ale hlasy nemá. Přidušené bojácné Česko. Potřebujeme unijní shodu o ochraně médií? Ano. Ptejme se, proč Fico zvítězil. Spojené státy jsou v hluboké politické krizi a o úloze státu. To jsou titulky našeho komentářového pořadu. Od mikrofonu vás zdraví Radko Kubičko.

  • Názory a argumenty.

  • Opoziční hnutí ANO oznámilo, že má podpisy pro svolání schůze, na které se bude hlasovat o vyslovení nedůvěry vládě. Hlasy proto vyslovení ale nemá. Chce tak reagovat na to, že nebyl odvolán ministr vnitra Vít Rakušan v kauze zašifrovaným telefonem. A ve studiu vítám kolegu komentátora Petra Hartmana. Dobrý den. Dobrý den. Jaký význam tedy může mít hlasování o nedůvěře?

Více z pořadu