Laboratoř
Může být přesolené jídlo zdravé? Jak se ze živé vody stane mrtvá? Co vědci zjistili o zvukové paměti potkanů? Hosté: neurofyziolog František Vyskočil a biolog Petr Jedelský, herci Petra Špindlerová a Kajetán Písařovic. Moderuje Martina Mašková.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak vyzrát na resistentní bakterie? Jakým rytmem se řídí stěhování planktonu? Nejen o tom…
Laboratoř
-
Nad Rokytnicí nad Jizerou vyrostly v lesoparku Hlídka na Stráži čtyři pozoruhodné vyhlídky
Výlety
-
Jak správně topit tuhými palivy? Osvojte si desatero správného topiče
Magazín Experiment
-
Meteor o pilulce na omládnutí, hvězdicích a vlivu sopek na počasí
Meteor
-
Hispánští farmáři nemají stejná práva. V Kalifornii pracují na polích i děti, upozorňuje historička
Studio Leonardo
-
Mokré království. Rašeliniště Jizerských hor a vzpomínka na astronoma Josipa Kleczka
Planetárium
-
Oteplení planety o půl stupně může znamenat hranici mezi životem a smrtí, říká analytička
Leonardo Plus
-
Fico by rád napodobil Orbána. Jeho cílem je koncentrovat moc, upozorňuje politolog Mesežnikov
Interview Plus
-
Meteorolog Žák: Rychlost globálního oteplování je alarmující. Červenec bude nejteplejší v historii
Chyba systému
-
Dolejší: Fiala je čtvrtý premiér za ODS, co zažije stávku svých voličů. Po ní následoval pád vlády
Osobnost Plus