Kuchařské čarování
Pomalé vaření a multifunkční hrnce, netradiční vánoční pečivo a nakonec punč
Kuchařské čarování
České Budějovice
Technologii pomalého vaření a multifunkční hrnce probere na úvod svého Kuchařského čarování kulinář Petr Stupka. Následně zadělá na bezlepkové, mrkvové, ovesné a makové vánoční pečivo a na závěr nabídne punč, a to hned na několik způsobů.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vánoční klasika podle kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Dokonalé vánoční cukroví? Zapomeňte na heru a držte se pravidla tří, radí cukrářka
Dva na Dvojce
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
Vaše každodenní inspirace: Červená řepa v kuchyni
Káva o čtvrté
-
Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno
Pochoutkový rok
-
Petr Stančík: Zabíjačka zlatého prasátka
Tip mujRozhlas
-
Vladimír Dlouhý podle Ivany Andrlové
Úžasné životy
-
Léky, operace i „středověký kolíček“ pomáhají proti úniku moči u mužů, popisuje urolog
Zdravíčko
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
Blízká setkání