Dva na Dvojce
Dokonalé vánoční cukroví? Zapomeňte na heru a držte se pravidla tří, radí cukrářka
Dva na Dvojce
Dvojka
Drobné vánoční cukroví je českou specialitou. Recepty se předávají z generace na generaci, prostor ale stále více dostávají i netradiční druhy. Na co si dát při pečení pozor? Jak se při zkoušení neotřelých receptů nezklamat? A v čem spočívá kouzlo lesklé čokoládové polevy?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce
-
Výživová poradna: čokoláda
Co vás zajímá
-
Sacharidy. Jak pracovat s chutí na sladké?
Jezte, ať vám to sluší
-
Vánoční cukroví je sváteční záležitost. Opravdu ho můžeme jíst rukama? Radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Sýrová kolečka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kulinářské tipy pro předvánoční čas – cukroví a vaření v jednom hrnci
Kuchařské čarování
-
Upečte si vitrážové vánoční cukroví. Na stromečku bude zářit
Síťovka
-
Skořice: Proč nezkusit slanou variaci?
Abeceda potravin
-
Zámkem v Chotěboři plují stovky kaprů. Na tamní výstavě...
Česko – země neznámá