Pochoutkový rok
Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Ucho Jidášovo, pýchavka nebo václavky jsou výborné houby, které najdete v přírodě až do zámrazu. Což platí také o nejznámějších hřibovitých houbách, které patří mezi nejoblíbenější. Co všechno si můžete díky nasbíraným košíkům připravit?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chlupaté knedlíky s houbami a se slaninou od Vladislavy Bujnové
Pochoutkový rok
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Proč se barevným žábám z čeledi pralesničkovitých říká šípové? Má to jeden drsný důvod
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Ve vlastní šťávě: Hub je jako hub
Ve vlastní šťávě
-
V Praze je na Malé Straně schránka na houby. Přineste tu, se...
Česko – země neznámá
-
Češi jako národ houbařů
Seriál týdne pod Ještědem