Pochoutkový rok
Z podzimních hub se dá uvařit ledacos, dokonce i víno
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Ucho Jidášovo, pýchavka nebo václavky jsou výborné houby, které najdete v přírodě až do zámrazu. Což platí také o nejznámějších hřibovitých houbách, které patří mezi nejoblíbenější. Co všechno si můžete díky nasbíraným košíkům připravit?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Les je plný hub i brzy na jaře. Do polévky se hodí penízovka smrková
Příběhy z Vysočiny
-
Nejen žampionům a hlívám se daří v substrátu. Zkuste korálovec nebo shitake!
Radioporadna
-
Houby aktivně přijímají chemické látky. Chrání se tím
Poznáváme Šumavu
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Proč se barevným žábám z čeledi pralesničkovitých říká šípové? Má to jeden drsný důvod
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Kam se obrátit o radu při určování hub a jaký houbový recept nikdy nezklame, uslyšíte v Poradně
Poradna
-
Houbové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Hub je jako hub
Ve vlastní šťávě