Vaříme s Habadějem
Zapečená kuřecí stehna. Pokud je máte také raději než prsa, udělejte si je podle našeho receptu
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Kuře - to je klasika. Buď smažené kuřecí řízky nebo pečené naprosto klasicky, jako je to v tomto receptu, s pěkně křupavou kůžičkou a vůní másla. Kombinace s opečenými bramborami dodá tomuto pokrmu lahodnost.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlá brokolicová omáčka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pečená kachní prsa se švestkovou omáčkou. Česká klasika dotažená skvělou omáčkou téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Škvarkové placky. Můžeme je podávat k pivu, vínu nebo jen tak
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Jiřinčiny koláčky podle Marie Široké
Pochoutkový rok
-
Skopové maso s kapustou podle České kuchařky Hanny Dumkové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Tradiční i netradiční recepty s kaprem v hlavní roli, k tomu salát s pohankou a na závěr žemlovka
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Bramborový salát. Pokrm, který měl smazat třídní rozdíly
Dva na Dvojce