Zapečené švestkové knedlíky | Foto: Jana Volková

Zapékané švestkové knedlíky z bramborovo-tvarohového těsta upekla podle receptu své babičky Yvona Umlaufová z Hroznětína na Karlovarsku. Jsou kypré jako knedlíky a vláčné jako koláč. Je to díky zálivce z mléka a vajec. Každý si po upečení navíc ukrojí takový kus, na jaký má chuť. Měli byste je zkusit připravit své rodině.

Nejposlouchanější

Rádio vašeho kraje

Více ze stanice
Pochoutkový rok

Pochoutkový rok

Kulinární  magazín milovníků dobrého jídla. Každý rok soutěžíme o nejlepší recept našich posluchačů. Z vašich receptů, které nám pošlete, vybere porota soutěže ty nejzajímavější.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu