Host Dopoledního expresu
Základem zdravého stravování jsou kvalitní suroviny, upozorňuje šéfkuchař
Host Dopoledního expresu
Sever
Po novém roce má každý z nás mnoho cílů. Velkou část z nich bohužel každoročně nesplníme. Kdo z vás nikdy nezačal rok s plány na zdravý životní styl? Říká se, že co je zdravé, není dobré. Podle šéfkuchaře Zdeňka Kubíčka jde ale pouze o kvalitu potravin.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když nás nebolí svaly, cvičili jsme málo? To rozhodně neplatí, upozorňuje fyzioterapeut
Zdravíčko
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Chřest nekouše
Ve vlastní šťávě
-
Ladislav Špaček: Doma sklízí talíře hostitel, v restauraci nikdy nepodáváme nádobí personálu
Pochoutkový rok
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Jak prožívaly první den nového roku naše babičky? Nedělalo se téměř nic
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
Diety škodí duši. Zaměřte se na malé změny, které vás budou těšit. Roztočíte spirálu úspěchů
Dva na Dvojce
-
Eva Kundrátová - výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Novoroční inspirace k tomu, abychom jedli a pili zdravěji
Kuchařské čarování