Host Dopoledního expresu
Základem zdravého stravování jsou kvalitní suroviny, upozorňuje šéfkuchař
Host Dopoledního expresu

Sever
Po novém roce má každý z nás mnoho cílů. Velkou část z nich bohužel každoročně nesplníme. Kdo z vás nikdy nezačal rok s plány na zdravý životní styl? Říká se, že co je zdravé, není dobré. Podle šéfkuchaře Zdeňka Kubíčka jde ale pouze o kvalitu potravin.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Který rostlinný olej používat v kuchyni a proč je důležité pravidelné protahování svalů
Návod na zdraví
-
Co vás zahřeje? Imunita a podzimní jídelníček. Jak na zimu posílit obranu organismu
Radioporadna
-
Recept: Kuře se zeleninou. Rubrika Zdraví: MUDr. Ladislav Fildán nejen o akupunktuře a…
Apetýt
-
S psychologem: Proč plánujeme změny právě na začátku roku?
Seriál týdne
-
Rozhovor s odborníkem na výživu z pražského IKEMu Pavlem Suchánkem o tom, jak bychom měli jíst…
Ranní interview
-
Šípkový likér pro zdraví a vánoční pohodu
Hobby magazín speciál
-
Kdyby cukr byl bílý zabiják, jsme všichni mrtví, směje se nutriční terapeutka
Náš host
-
Černá kapusta jako superpotravina? Známe ještě lepší variantu!
Radioporadna
-
PORADNA: V létě bychom měli jíst sezónní zeleninu a ovoce
Dobré dopoledne
-
Během noční směny si dávejte malá lehká jídla
Poradíme vám