Hobby magazín speciál
Meloun, máta a třtinový rum. Kombinace chutí podle šéfkuchaře Martina Havlíka
Hobby magazín speciál
Plzeň
Martin Havlík považuje meloun za úžasnou letní pochoutku, kterou stačí i jen vychladit a nic dalšího se s ní provádět nemusí. Pokud už se do úprav pouští, nabízí meloun jako součást dezertů.
Soňa Vaicenbacherová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čirůvku májovku spolehlivě poznáte podle silného moučného aroma
Hobby magazín speciál
-
Co sbírat v lese před zimou? Například čirůvku fialovou
Hobby magazín
-
Doba marinovaných krkovic je pryč. V grilu můžete i udit a maso hlídat na dálku
Radioporadna
-
Hrníčkové jablečné lívance Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Apetýt: Perníčky Zdenky Hanzelkové z Libhoště
Apetýt
-
Tomáš Bernhardt: Od Martina do Martina – tak naši žili kalendářní rok
Publicistika
-
Praha je jedlé město – zkuste doplnit vitaminy kdoulovcem, říká nadšená sběračka divokých plodů
Ve vlastní šťávě
-
Špindlerův Mlýn chce přes léto upravit pro novou zimní sezónu dvě velké parkovací plochy
Zprávy pro Královéhradecký kraj