Pochoutkový rok
Při pojídání moučníku jsou Češi v koncích, neví v jaké ruce držet vidličku a lžíci. Poradí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
K moučníkům můžeme v restauraci, ale i doma dostat jednak lžičku, ale taky vidličku. Jak se taková vidlička se lžičkou prostírá na stole a kterým příborem co jíme?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pofoukat si horké sousto je absolutně vyloučeno, zdvihá prst Ladislav Špaček. Jak správně na to?
Pochoutkový rok
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Největší obytnou roubenku v Čechách mají v Kravařích na...
Česko – země neznámá
-
Sekaná plněná špenátem a sýrem. Jídlo jako od babičky, které navíc potěší barvami i vaše oči
Vaříme s Habadějem
-
Sedmé nebe s Pavlem Klusákem
Sedmé nebe
-
Hlučínský adventní maxivěnec má po obvodu přes 60 metrů
Křížem krajem