Dva na Dvojce
Sváteční tabule? Lidi nejvíc trápí, jak nakrájet brambory a jak uvařit vejce natvrdo, usmívá se Roman Vaněk
Dva na Dvojce
Dvojka
Slavnostní vánoční atmosféru dotváří velkou měrou i svátečně prostřený stůl a slavnostně podávané pokrmy. Jak vykouzlit tu pravou atmosféru? Co by nemělo na svátečním stole chybět? Jak připravit chutný bramborový salát? A jaký fígl byste měli znát, abyste uvařili dokonalá vejce natvrdo?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
O radosti z jídla i ze života: Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší
-
Znojmo vrací peníze za předražené svatby. A ve fasádách domů hnízdí ptáci, hlásí Polední sirény
Polední sirény
-
Pomlázka je od slova omlazení. Podle etnoložky nemá nic společného s výpraskem
Host do domu
-
Povelikonoční čarování s vařenými vejci
Kuchařské čarování
-
Houbařská poradna
Co vás zajímá
-
Herec Josef Polášek prozradí, zda čeká večer na zlaté prasátko
Jak to vidí...
-
Kdy slavili naši předci svatou Barboru
Dopolední Region
-
Ladislav Špaček: Doma sklízí talíře hostitel, v restauraci nikdy nepodáváme nádobí personálu
Pochoutkový rok
-
Jana Kořínková: Velikonoční benefiční akce
Publicistika