Dva na Dvojce
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
Dvojka
Přestože prokazatelně prospívají zdraví, mnozí luštěniny ve svých jídelníčcích opomíjejí. Ochuzují se tak o velkou dávku vlákniny, minerálních látek, vitamínů a bílkovin. Jak vrátit na naše talíře čočku, hrách nebo fazole? Které další luštěniny máme na výběr? A proč je hrášek zelenina?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čerstvá, nebo mražená zelenina? Mražená je levnější, v dobré kondici a překvapí i obsahem vitaminů
Dva na Dvojce
-
O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Poradna zdravé výživy: dýně
Co vás zajímá
-
10 českých superpotravin, které vám pomohou s jarním hubnutím
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Piškotové řezy s jahodami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Mexické fazole = Exotika na českém talíři. Stačí rýže nebo dobré pečivo k nim a máte úžasný oběd
Vaříme s Habadějem
-
S lékárníkem: Jak správně kombinovat léky, doplňky stravy a bylinky
Host Dopoledne pod Ještědem