Jezte, ať vám to sluší
O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?
Jezte, ať vám to sluší
Dvojka
Jsou všechny druhy vlákniny stejné? Jak zajistit v jídelníčku její dostatek? Které přílohy jí obsahují nejvíc? Lze to s vlákninou přehnat? Hodí se celozrnné výrobky i pro děti? Jak může vypadat doporučené množství ovoce a zeleniny? Jak pracovat s celozrnnou moukou? Jak jsou na tom instantní kaše a jakým způsobem do jídelníčku zařadit dostatek luštěnin? Tereza Bebarová se ptá nutriční terapeutky Veroniky Pourové.
Tereza Bebarová, Veronika Pourová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Pečivo. Jakou roli hraje v našem jídelníčku?
Jezte, ať vám to sluší
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Výživový poradce varuje. „Mražená pizza? Polotovary nám nesvědčí a špatný jídelníček nepřecvičíme“
Blízká setkání
-
Z čeho se skládá vitariánská živá rostlinná strava?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Výživová poradna: Zamrazujeme potraviny
Co vás zajímá
-
Piškotové řezy s jahodami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Prof. MUDr. Jiří Beran vyvrací a uvádí na pravou míru mnoho omylů a mýtů ohledně virů i naší imunity
Radioporadna
-
Růže: Jakou péči královně květin v polovině června dopřát?
Káva o čtvrté
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus