Dva na Dvojce
Hokaido, máslová nebo špagetová. Co uvařit z dýně? A z které je výborný džus?
Dva na Dvojce
Dvojka
Oranžové plody nejrůznějších velikostí a tvarů zvěstují, že podzim je tu. Jaké druhy dýní jsou vhodné na vaření? Co netradičního z dýně uvařit? Jak oblíbenou zeleninu skladovat? A co je to vlastně dýňové latté?
Jiří Holoubek, Šárka Volemanová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sváteční tabule? Lidi nejvíc trápí, jak krájet brambory a jak uvařit vejce natvrdo, usmívá se Vaněk
Dva na Dvojce
-
Co umožňuje jarním rostlinám růst a kvést tak brzy? Otázka pro Janu Vlkovou
Káva o čtvrté
-
O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?
Jezte, ať vám to sluší
-
Výživová poradna: jablka, hrušky, ořechy
Co vás zajímá
-
S vůní tradice: Příběh dýně. O historii s historikem světové kuchyně Martinem Francem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Just: Jméno studenta Tomáše, který varoval lidi na FF UK, by se mělo skloňovat v každé větě
Osobnost Plus
-
Terapeutka k syndromu vyhoření: Žijeme ve světě, kde chválit je zbytečné a dokonalý výkon samozřejmý
Hovory
-
Jedlé květy rozzáří barvou i chutí každý talíř
Pochoutkový rok
-
Prof. MUDr. Jiří Beran vyvrací a uvádí na pravou míru mnoho omylů a mýtů ohledně virů i naší imunity
Radioporadna
-
Porotkyně Míša Landová: U koláčů mám raději olej než máslo. Další tipy a rady na kynuté těsto
Blízká setkání