Zaleží to na oblastech, ale vína z letošního roku budou kvalitní a poctivá, říká Petr Krejčík
Host Dopoledne pod Ještědem
Přejít k hlavnímu obsahu | Přejít k hlavnímu menu
Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Čas Vánoc je obdobím, kdy si můžeme dopřát kromě slaných a sladkých dobrot také dobré víno. O správné kombinaci vína s pokrmy i o tom, jak poznáme kvalitní víno, přišel do Dopoledne pod Ještědem povídat sommelier z vinařství Lednice Petr Krejčík.
Zaleží to na oblastech, ale vína z letošního roku budou kvalitní a poctivá, říká Petr Krejčík
Host Dopoledne pod Ještědem
Jaké víno pil Ježíš při poslední večeři? Zřejmě velmi hutné,...
Glosa Pavla Maurera
Petr Procházka ugriloval perličku s vinnou redukcí, ochutnal...
Pochoutky na talíři
Sommeliér Ivo Dvořák: Nekvalitní víno bude i po svaření cítit. Svařujte jen to, které vám chutná
Blízká setkání
Restovaná játra s cibulovým čatní od Jana Svobody
Pochoutkový rok
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické
Vydejte se na Cestu vína. Zámecké vinařství Třebívlice...
Česko – země neznámá
V naturálním nanovinařství pod Lovošem vzniká kromě jiných i oranžové víno
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
Víno je vášeň i láska! Lucie Šimonová vyrábí na Rychnovsku v nádobách pod zemí speciální kvevri víno
Zprávy pro Královéhradecký kraj
Václav Souček: Špačci bez křídel
Glosa dne aneb Co týden dal