Dobroty Dáši Kubíkové
Zapečený květák se slaninou
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Když se květák zapéká, obvykle jsou k tomu potřeba vajíčka, cibule a nastrouhaný sýr. Jiná varianta nabízí něco trochu odlišného – já třeba vajíčka, která se zapékají v troubě s těstovinami, zeleninou nebo čímkoli jiným, dost těžko trávím, a tak mi recept bez nich připadal ideální.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Zapečené cukety na tři způsoby, placky, smažená cuketa
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Které vejce je nejlepší
Ve vlastní šťávě
-
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak ozdobit velikonoční vajíčka? Zkuste drátkování
Dámská jízda