Dobroty Dáši Kubíkové
Čočkový salát s hlívou ústřičnou
Dobroty Dáši Kubíkové
Vysočina
Dnes si dáme luštěniny. Jsou plné bílkovin i minerálů a velmi dobře chuťově zastanou maso, pokud se mu chceme na nějakou dobu vyhnout. Čočku známe nejčastěji připravovanou na kyselo s okurkou a chlebem. Mám trochu jiný tip, který mi už před časem dal šéfkuchař Svatoslav Rychtecký z měšťanského pivovaru v Polné.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Omáčka ze sušených rajčat
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Šmetrdóle neboli slovácké kremrole
Pochoutkový rok
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
„Až zdraží hovězí, přecházím na cvrčky,“ slibuje Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Život bez masa? Vegetariánství zažívalo boom v 19. století a poté znovu po vzniku Československa
Téma Plus
-
Turecký kebab dobyl Německo
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus