Dobré dopoledne
Ke kávovému vzorku dostane každý pražič od svého dodavatele chuťový manuál. A je na něm, jak ho upraží a co v té kávě chce cítit. V Dobrém dopoledni o tom mluvili Jan Srp a Ondřej Praxl z Telče
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavla Teplá Janáková od mládí snila, že napíše vlastní knihu. Jako maminka tří dětí napsala…
Dobré dopoledne
-
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Pavel Maurer se...
Glosa Pavla Maurera
-
Nejškodlivější káva? Český turek a bezkofeinová
Radioporadna
-
Pěstování kávy trvá několik let. Nenechte se odradit, když vám některá nechutná, radí pražič
Host Lucie Výborné
-
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jak se správně dělá káva? A z jejího pití pravý rituál? Mistrovský kurz baristky Lucie Sládkové
Mistrovský kurz
-
Lidé nakažení virem HIV mohou dnes žít normální život, říká ředitel České společnosti AIDS pomoc
Host Radiožurnálu