Dobré dopoledne
Cukrařina je podceňovaný obor, i mezi cukrářkami jsou vysokoškolsky vzdělané ženy
Dobré dopoledne
![Izabel Dearditio, cukrářka](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/2c8783790e99153ee6244ad49785e92f.jpeg?h=7335d314&itok=dzbOrY4k)
Vysočina
Cukrařina je podceňovaný obor nejen jako pracovní, ale i jako studijní. „Chtělo by to nějakou osvětu v tom, jak náročné to povolání umí být. Není to jenom o tom dát něco do trouby,“ říká cukrářka Izabel Dearditio.
Hela Dvořáková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tereza Kostková šla na pouť Toskánskem. „Chybí mi setkání se mnou. Potřebovala jsem být v tichu“
Blízká setkání
-
Nekácejte staré stromy. Můžou nám pomáhat v boji proti následkům změny klimatu
Natura
-
„Zlé vyhlídky“ pro Slovensko
Vinohradská 12
-
Vaše každodenní inspirace: Péče o pokojové rostliny II
Káva o čtvrté
-
Meteor o pálení kopřiv, římském betonu a životě na Venuši
Meteor
-
Tanec je hrozně hezká věc, že skoro nejde, aby lidé kolem toho byli zlí, říká vítězka StarDance
Host Lucie Výborné
-
Coca-Cola. Americký sen pije celý svět
Příběhy z kalendáře
-
Vojtko: Jak najít nové přátele v pozdějším věku? Musíme mít odvahu sdílet. I pár minut je důležitých
Leonardo Plus
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
Cobain: 1. díl
Cobain