Host do domu
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly, říká Roman Vaněk
Host do domu

Dvojka
Francouzi prý říkají, že upéct maso se naučí každý trouba, ale pro omáčky se musíte narodit. To je jedno z hesel Romana Vaňka, který je v kuchyni jako doma a připravuje pro posluchače Dvojky výlet do dějin gastronomie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší nepečený dort – michelinský piškotník s meruňkami od Pavla Pospíšila
Pochoutkový rok
-
Když mě něco naštve, jde to hned na papír. A na pár dnů máte klid, říká karikaturista Jiří Slíva
Host do domu
-
Fandím českým surovinám, říká čerstvý držitel titulu Kuchař roku Jan Horký
Host Lucie Výborné
-
Ján Sliacky: Tašky v knihovně
Rozhlasový sloupek
-
Láďa Hruška drží detoxikační kúru. Chuť na sladké zahání zdravými moučníky vlastní výroby
Host Dopoledního expresu
-
Host Radiožurnálu
-
Králík na smetaně zabodoval v Pochoutkovém roce. Za výhru si vítězka z Hořepníku koupí sporák
Příběhy z Vysočiny
-
Kuchařské čarování
-
Monika začala z nudy vařit marmelády a teď má úspěšnou firmu. Vyzkoušejte její recept na panna cottu
Klub Rádia Junior
-
Ve vlastní šťávě: Jeruzalémská superbrambora
Ve vlastní šťávě