Host do domu
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly, říká Roman Vaněk
Host do domu
Dvojka
Francouzi prý říkají, že upéct maso se naučí každý trouba, ale pro omáčky se musíte narodit. To je jedno z hesel Romana Vaňka, který je v kuchyni jako doma a připravuje pro posluchače Dvojky výlet do dějin gastronomie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Když pochopíte techniku, nepotřebujete recepty,“ uklidňuje Roman Vaněk
Blízká setkání
-
Jehněčí: V Česku si k němu zatím stále hledáme cestu
Na vidličce Romana Pauluse
-
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
Abeceda potravin
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Je libo sendvič? V Portu je oblíbená francesinha, ale doporučuje se, pouze pokud máte velký hlad...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kuchařská inspirace z Francie
Kuchařské čarování
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Polévka minestrone. Recept Romana Pauluse na italskou bramboračku za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem