Host do domu
Když u vaření nemáte pokoru, vzniká kostka ve skluzu, kančí na daňčím a další totální nesmysly, říká Roman Vaněk
Host do domu

Dvojka
Francouzi prý říkají, že upéct maso se naučí každý trouba, ale pro omáčky se musíte narodit. To je jedno z hesel Romana Vaňka, který je v kuchyni jako doma a připravuje pro posluchače Dvojky výlet do dějin gastronomie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mleté maso znají kuchaři i strávníci po celém světě. Za receptem na jeho netradiční úpravu se…
Rozhlas u plotny
-
Ve vlastní šťávě: Romská kuchyně je součástí české tradice
Ve vlastní šťávě
-
Velké kulinářské téma - jehněčí maso. Letos bude hlavní prostor ve Velkých Kralovicích patřit…
Apetýt
-
„Když pochopíte techniku, nepotřebujete recepty,“ uklidňuje Roman Vaněk
Blízká setkání
-
Vojtěch Jílek provozuje v Praze veganskou restauraci s názvem "Plevel". Tvrdí, že by se…
Hovory
-
Guláš z divočáka
Vařte s námi
-
Kuchaři musejí být opravdoví tvrďáci. Mají dril jako v armádě...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Každý stát si buduje kulinární pověst a někdy přitom udělá chybu
Glosa Pavla Maurera