Přírodní lékárna
Římský kmín dodá vašim pokrmům silnou a ostrou chuť, navíc prospěje zdraví
Přírodní lékárna

České Budějovice
Již staří Egypťané jím kořenili maso, ale také mumifikovali mrtvé. Kmín římský pochází z rostliny podobné koriandru, která se jmenuje šabrej kmínovitý. Náš známý kmín kořenný není v kuchyni se šabrejem zaměnitelný, jelikož obě rostliny mají zcela jinou chuť i aroma.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hroznové víno zlepší vaše zažívání. Dejte ho na koláč, ale zkuste i s rybou a játry
Přírodní lékárna
-
Poradna Apetýtu: zdravé svačinky
Apetýt
-
Z kmínu se dá vyrobit zmrzlina i uvařit pivo
Příběhy z Vysočiny
-
Jahody jsou ovoce královské a ovoce lásky. Čas na tvarohové knedlíčky s omáčkou z jahod je tu
Vaříme s Habadějem
-
Zdravá výživa: dietní sestra Jaroslava Kreuzbergová odpovídán na dotazy posluchačů a hovoří o…
Poradíme vám
-
Česneková omáčka s uzeným masem od Aleny Šubrtové
Pochoutkový rok
-
František Kaftan
Severočeský atlas
-
S výživovým poradcem Martinem Jelínkem se Jiří Kokmotos zaměřil na kvalitu jednotlivých…
Rozhlas u plotny
-
Kuchařské čarování s česnekem a k tomu jeden sladký recept
Kuchařské čarování
-
Křen: Je nejen chutný, ale i velmi zdravý
Na vidličce Romana Pauluse