Přírodní lékárna
Římský kmín dodá vašim pokrmům silnou a ostrou chuť, navíc prospěje zdraví
Přírodní lékárna
České Budějovice
Již staří Egypťané jím kořenili maso, ale také mumifikovali mrtvé. Kmín římský pochází z rostliny podobné koriandru, která se jmenuje šabrej kmínovitý. Náš známý kmín kořenný není v kuchyni se šabrejem zaměnitelný, jelikož obě rostliny mají zcela jinou chuť i aroma.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Červená řepa rychle povzbudí mozek. Zkuste řepnou šťávu, salát nebo polévku
Přírodní lékárna
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Rané brambory se musí rychle spotřebovat. Jejich tenká slupka neumožňuje skladování
Pochoutkový rok
-
Víte, jak správně připravit lilek nebo-li baklažán? A co z něj uvařit? Udělejte si ho zapečený
Vaříme s Habadějem
-
Jedlé kytky jsou buď krásné, chutné, nebo trvanlivé, ale nikdy všechno dohromady, říká odbornice
Ve vlastní šťávě
-
Šmelhaus
O původu příjmení
-
Koriandr: sluší asijským pokrmům a patří i do pečiva
Na vidličce Romana Pauluse
-
Indické placky papadam
Dobroty Dáši Kubíkové
-
V období chřipek a viróz si domů pořiďte rýmovník
Náš host