Zápisník zahraničních zpravodajů
V malé pekárně na předměstí Paříže se pečou ty nejkřupavější francouzské bagety
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Skoro jako s porcelánem se musí zacházet i s typickým francouzským artiklem. Svou jedinečnou křehkost má totiž i bageta. Její příprava má zásadní postup, který se musí pečlivě dodržovat. Jen tak si pak můžete bagetu pořádně vychutnat. Ne náhodou tohle tradiční pečivo proslavilo Francii po celém světě. A mnozí pekaři ji považují za francouzské národní dědictví.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Co mají Francouzi nejraději na husách? Samozřejmě játra!
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Láká vás Francie? Inspiraci najdete na festivalu Bonjour Pardubice 2021
Radioporadna
-
Alice Muthspiel: Francouzské Vánoce v Oursbelilles
Názory a argumenty
-
Hořčice: Proč ji miluje celý svět?
Abeceda potravin
-
Jak upéct korpus křehkého koláče, aby nezvlhnul, radí Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Rychlé a snadné, v tom je kouzlo listového těsta. Jak na lesklý povrch šátečků či štrúdlu?
Babské rady
-
Šneci s bylinkovým máslem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Ve vlastní šťávě: Vánoce
Ve vlastní šťávě
-
Italové mají pizzu, Francouzi palačinky, které berou hodně vážně. Výborné jsou se zeleninovou náplní
Vaříme s Habadějem
-
Alice Muthspiel: Kulinářský srpen na jihu Francie
Glosa Plus