Vaříme s Habadějem
Mleté maso s rýží a rajčaty aneb vaření v jedné pánvi vás určitě hned tak bavit nepřestane
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Mleté maso je skvělou a tvůrčí surovinou. Od klasických karbanátků, až po masové kuličky s omáčkou nebo burgery. Mleté maso se také může použít do ragú, rizota, na čevabčiči, plní se s ním zelenina - rajčata, papriky nebo lilek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Masové kuličky v rajčatové omáčce připravíte snadno a rychle. Určitě si je zamilují všichni u stolu
Vaříme s Habadějem
-
Kořenářská klasika. Proč se vyplatí mít kmín v kuchyni vždy při ruce?
Pochoutkový rok
-
Placky všeho druhu, pečené v troubě, na pánvi i grilu
Kuchařské čarování
-
Chuť masa bez masa. Veganské burgery jsou výrobní alchymie
Zdraví v cajku
-
Pšeničné „rizoto“ (bulgur)
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Slaninová majonéza
Dobroty Dáši Kubíkové
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
Při dochucování jídel sójovou omáčkou, kečupem, hořčicí nebo majonézou používejte rozum
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou