Vaříme s Habadějem
Mleté maso s rýží a rajčaty aneb vaření v jedné pánvi vás určitě hned tak bavit nepřestane
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Mleté maso je skvělou a tvůrčí surovinou. Od klasických karbanátků, až po masové kuličky s omáčkou nebo burgery. Mleté maso se také může použít do ragú, rizota, na čevabčiči, plní se s ním zelenina - rajčata, papriky nebo lilek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čočková bramboračka se sušenými houbami. Kombinace dvou klasických českých polévek vás nadchne
Vaříme s Habadějem
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 12. 3. 2023
Pochoutkový rok
-
Dobroty z naklíčených semínek, nejzdravější a nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Což takhle dát si špenát? Posiluje imunitu, zpevňuje kosti a podporuje plodnost
Babské rady
-
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Ve vlastní šťávě
-
Jiří Lábus: Jakým hlasem bude mluvit Jů, jsem měl vymyšlené za tři minuty
Humoriáda
-
Bianca Bellová: Hrázný. Poslechněte si povídku v podání nezapomenutelného Josefa Somra
Povídka
-
Miřenka Čechová: New York je město magorů
Četba s hvězdičkou
-
Kapří karbanátky
Vařte s námi
-
Torzo ve Vltavě. Kriminalistický hlavolam a obtížné usvědčování slabomyslného vraha
Kriminálka