On Air
Lékořicové státy. Proč Seveřani milují slané bonbony a co jim na tom proboha chutná?
On Air
Radio Wave
Když si na Islandu kupujete čokoládu nebo nanuk, vždy si pro jistotu lépe prohlédněte obal, jestli náhodou nenese smrtící popisek „lakkrís“. Jediné slovíčko vás dělí od deziluzivní cesty na odvrácenou stranu sladkostí. Záliba Seveřanů ve slané lékořici dávno přesáhla meze pouhé obsese a může být tím nejcitelnějším elementem spojujícím skupinu vlastně docela rozdílných národů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Mistr světa ve výrobě pralinek má alergii na mouku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Muzeum čokolády v Táboře vás ohromí čokoládovým vlakem i bustou postavy z Pirátů z Karibiku
Výlety
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Je čokoláda zdravá, nebo byste se jí měli vyhnout? Jak si správně vybrat
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Seriál V pasti: Policisté k smíchu, maloměstské komunity se rozpadají, ale islandské krimi se daří
On Air
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Mýty o čokoládě: Nejlepší není z Belgie ani ze Švýcarska!
Jak to vidí...
-
Hana Hosnedlová: Zmrzlina
Rozhlasový sloupek