Zápisník zahraničních zpravodajů
Netradiční mok s lesní příchutí: pivovarníka k březovému pivu inspirovala sauna
Zápisník zahraničních zpravodajů
Radiožurnál
Chmel, obilí, kvasnice a voda. Tyhle čtyři suroviny jsou základními ingrediencemi pro výrobu piva. Jeden pivovar v Estonsku k nim ale přidává ještě další přísadu – břízu. Jeho březové pivo se stalo populární nejen v této malé pobaltské republice.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zápisník Filipa Nerada
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Východočeské výlety
-
Hovory
-
Proč se pěstuje na Táborsku chmel? Rodinný pivovar Obora ukazuje, že i pivo může být farmářské
Ve vlastní šťávě
-
Glosa Pavla Maurera
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna
-
Pardubický pivovar vaří bez přestávky. Pivo se už před 100...
Česko – země neznámá
-
Za pandemie otevřeli na Vlašimsku minipivovar. Aby pivo dostali k lidem, koupili si pojízdný výčep
Evropa Plus