Vaříme s Habadějem
Zeleninový guláš s hlívou ústřičnou. Dobrota, na které si určitě pochutnají nejen vegetariáni
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Guláš je jedno z nejoblíbenějších českých jídel. Pokud máte raději ostřejší, stačí přidat feferonku, nebo trochu pálivé papriky. Plný talíř voňavého guláše, k tomu kousek chleba a půllitr piva - už se vám sbíhají sliny?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Podzimní česká klasika v kuchyni dotažená téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Pavel Maurer: Jsme šťastní, když jsme nacpaní. A za málo peněz
Glosa Pavla Maurera
-
Kmín je dobrý nejenom do bramboráku. Má i blahodárný vliv na naše zdraví
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Sendvič s dresinkem z medvědího česneku
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Donut neboli americká kobliha
Vařte s námi
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování
-
Čím si zdravě namazat pečivo?
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou