Vaříme s Habadějem
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Podzimní česká klasika v kuchyni dotažená téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Pokud přemýšlíte, co svým blízkým připravit a jak je příjemně překvapit harmonií chutí, máme pro vás skvělou inspiraci - kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Pokud zahraniční host požádá o tradiční českou specialitu a není-li vegetarián či dietář, většina našich kuchařů vsadí na pečenou kachnu. Zlaťoučká pečínka totiž jen málokdy zklame.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Co si má vegan v Česku počít, když si sám nenavaří?
Ve vlastní šťávě
-
Obliba dýní v českých kuchyních roste. Šéfkuchař z Větruše nabízí pár svých oblíbených receptů
Host Dopoledního expresu
-
Kapr na zakysané smetaně, zelenině a slanině podle receptu z Troskovic
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Plov, pilaf, palov. Tohle tradiční uzbecké jídlo si můžete připravit i doma
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pánev dělá kuchaře. Na které pánvi usmažíte dokonalá volská oka, prozradí dTest
Dva na Dvojce
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne