Vaříme s Habadějem
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Podzimní česká klasika v kuchyni dotažená téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Pokud přemýšlíte, co svým blízkým připravit a jak je příjemně překvapit harmonií chutí, máme pro vás skvělou inspiraci - kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Pokud zahraniční host požádá o tradiční českou specialitu a není-li vegetarián či dietář, většina našich kuchařů vsadí na pečenou kachnu. Zlaťoučká pečínka totiž jen málokdy zklame.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečená kachní prsa se švestkovou omáčkou. Česká klasika dotažená skvělou omáčkou téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Vydatná polévka je zkrátka základ, máme pro vás jednu staročeskou
Kuchařské čarování
-
Ve vlastní šťávě: Hummus není pomazánka
Ve vlastní šťávě
-
Adventní věnec za pár korun a dietní triky exministryně spravedlnosti
Dámská jízda
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Lebkuchendocken – tradiční egerlandští šneci z kynutého těsta
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary