Vaříme s Habadějem
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Podzimní česká klasika v kuchyni dotažená téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Pokud přemýšlíte, co svým blízkým připravit a jak je příjemně překvapit harmonií chutí, máme pro vás skvělou inspiraci - kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Pokud zahraniční host požádá o tradiční českou specialitu a není-li vegetarián či dietář, většina našich kuchařů vsadí na pečenou kachnu. Zlaťoučká pečínka totiž jen málokdy zklame.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kachní prsa na pomerančích. Česká klasika ovšem dotažená téměř k dokonalosti netradiční omáčkou
Vaříme s Habadějem
-
Šimlena patří mezi tradiční recepty slezské kuchyně
Vařte s námi
-
Léto na grilu: Udělejte si skvělý burger z hovězího krku s cibulovým chutney
Pochoutky na talíři
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování