Vaříme s Habadějem
Zapečené špagety s bazalkou a mozzarellou. Pravá Itálie na českém jídelním stole, spokojenost jistá
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Možná i vy si občas dáte těstoviny a volíte je proto, že jsou vždy brzy hotové. Zapomeňte na špagety s kečupem a eidamem a zkuste si je zapéct s bazalkou a mozzarellou. Určitě nebudete litovat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Těstoviny zapečené se sýrem a se špenátem. Pravá Itálie na českém jídelním stole = spokojenost jistá
Vaříme s Habadějem
-
Čerstvá mozzarella je chuťový orgasmus, který bychom si měli...
Glosa Pavla Maurera
-
Ve vlastní šťávě: Šestnáctka z Verony aneb U šéfkuchaře...
Ve vlastní šťávě
-
Italský sekaný řízek se sýrem
Kuchařské čarování
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 4. 2023
Pochoutkový rok
-
Plněné cibule
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Dumpster diver Petr vylovil i vyhozenou plachetnici
On Air
-
Co by byly prázdniny v Římě bez pravé italské zmrzliny?
Zápisník zahraničních zpravodajů