Vaříme s Habadějem
Zapečené špagety s bazalkou a mozzarellou. Pravá Itálie na českém jídelním stole, spokojenost jistá
Vaříme s Habadějem

Hradec Králové
Možná i vy si občas dáte těstoviny a volíte je proto, že jsou vždy brzy hotové. Zapomeňte na špagety s kečupem a eidamem a zkuste si je zapéct s bazalkou a mozzarellou. Určitě nebudete litovat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Al dente, nebo rozvařené? České špagety rozhodně nechutnají...
Glosa Pavla Maurera
-
Sýr z bodláků, moře a hory
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Těstoviny pro většinu našinců ztělesňují především špagety, fleky, případně kolínka. Ale…
Rozhlas u plotny
-
Jak naučit děti zdravě a správě jíst a také vařit. Nevyhánějte je z kuchyně, říká výživová poradkyně
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Jak správně jíst špagety, kuřecí stehno a rakvičku se šlehačkou?
Návod na etiketu
-
Udělejte si pizzu na pánvi podle slavného kuchaře Jamie Olivera
Síťovka
-
Salát s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Angličtina s Rádiem Junior: Itálie
Angličtina s Rádiem Junior
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě