Vaříme s Habadějem
Místo šunkafleků zapečte těstoviny s tuňákem a brokolicí. Získáte si žaludky i srdce všech u stolu
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Zapečené těstoviny patří k nejmilovanějším a nejrychlejším jídlům, přitom vždycky vypadají tak, že jste si s nimi dali patřičnou práci. Nemusíte je připravovat zvlášť.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zapékané špagety s masovými kuličkami. Opravdová Itálie na našem jídelním stole = spokojenost všech
Vaříme s Habadějem
-
Drůbeží medailonky s mrkví
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Fazole se zelím a bůčkem je dokonalé jídlo z jednoho pekáče od Rostislava Havrana z Hradce Králové
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Jak správně jíst špagety, kuřecí stehno a rakvičku se šlehačkou?
Návod na etiketu
-
Jídlo může být uměleckým dílem. Jak ale poznáme, zda nám...
Glosa Pavla Maurera
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény