Vaříme s Habadějem
Indická čočková polévka. Trocha exotiky na středoevropském stole nemůže nikdy uškodit
Vaříme s Habadějem
![Čočková polévka je vynikající jídlo](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/02697da35faa5287bc6a31d732dc332a.jpg?h=2e4af638&itok=qYe1cXVm)
Hradec Králové
Dnes si připravíme tzv. „obědovou polévku". Tak většinou doma říkáme hustým polévkám, které směle s kouskem pečiva nahradí vydatný oběd. Mezi nejoblíbenější patří například gulášová, fazolová, dýňová, rajčatová a třeba i čočková.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vepřová pečeně na jogurtu. Pusťte do své kuchyně „nový svěží vítr“ a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Vylepšená pórková polévka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Pojizerský bandorák se zelištěm
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nechte si naklíčit semínka i luštěniny. Budou pro vás ještě...
Dámská jízda
-
Bramboráky jinak. Upečte je na plechu, ozvláštnit je můžete přidáním jablek nebo řepy
Babské rady
-
Baroko na talíři: naši předkové jedli maso i exotické ovoce,...
Dnešní Plus