Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
Rybí filet smažený v těstíčku se šťouchaným bramborem. Recept Romana Pauluse na fish & chips po česku a za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
Dvojka
Na přípravu tohoto jídla budete potřebovat trochu víc oleje. Když ale potom necháte olej vychladnout a procedíte ho, můžete ho použít znovu, radí šéfkuchař Roman Paulus, jak vařit beze zbytků.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Hřiby: Lze podávat s knedlíkem a světlým masem
Na vidličce Romana Pauluse
-
I jídlo má svůj čas. Žaludek je dobré připravit a vůně si...
Glosa Pavla Maurera
-
Gastronomické kreace z mletého masa a chřestu
Kuchařské čarování
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyzkoušejte restauraci Čestr, jejich maso je hotová řeznická aromaterapie
Tip
-
Janův olej na popáleniny
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
Guláš z divočáka
Vařte s námi
-
Věra Nosková a Michael Kocáb v Lenošce Iva Šmoldase
Lenoška Iva Šmoldase