Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
Pohankový salát z červené řepy. Jednoduchý recept Romana Pauluse za hubičku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
Dvojka
„Když připravíte salát s nějakou luštěninou nebo pohankou, tak se vám nestane to, co by se vám stalo, kdyby to byla jenom zelenina. Totiž že vás vůbec nezasytí,“ vysvětluje Roman Paulus.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rybí filet v těstíčku se šťouchaným bramborem. Recept Romana Pauluse na fish & chips po česku
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
I jídlo má svůj čas. Žaludek je dobré připravit a vůně si...
Glosa Pavla Maurera
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kuchařské čarování se zeleným lupením
Kuchařské čarování
-
Cibule je základ. Správně orestovaná královna české kuchyně patří k majstrštykům
Pochoutkový rok
-
Šéfkuchař Drdel: Chipsy z bramborových slupek nebo prach z řepy. Plýtvání potravinami je zbytečné
Host Radiožurnálu
-
Vaše každodenní inspirace: Stravování žen po padesátce
Káva o čtvrté
-
Herec Jan Dolanský: Jsem fantastickej obličej pro cokoli
Blízká setkání
-
Nastavený zeleninový hrnec
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou