Liberec

Seriál týdne pod Ještědem

Hřib královský netrhejte, mohlo by vás to přijít pěkně draho | Foto: Zdeněk Pelda

Když už máme nasbíráno, můžeme si připravit různé tradiční houbové pochutiny, jako smaženici, houbové řízky, kyselo nebo kubu. Ale protože myslíme i na zimu, je dobré houby různým způsobem i zpracovat.
Iveta Kalátová

Všechny epizody

Seriál týdne pod Ještědem

Seriál týdne pod Ještědem

Každý týden pro vás chystáme seriál na zajímavé téma, které se váže k ročnímu období, významnému výročí, aktuální situaci, tradicím a svátkům a také místům v Libereckém kraji. Poslouchejte každý všední den po 10. hodině v Dopoledni pod Ještědem.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu