Liberec

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Krkonošský kuba z hříbků se dá připravit i ve sladké variantě. Místo strouhanky či rohlíků použijeme vánočku | Foto: Barbora Kvapilová, Český rozhlas

Září bylo pro naše předky měsícem úrody nejen na zahradách a polích, ale také v lesích. To se projevilo i v kuchyních našich babiček. Takže nás čeká řada houbových receptů. Tentokrát Vladimíra Jakouběová vybrala houbovku s chlupáčema. Natáčel Jaroslav Hoření.

Nejposlouchanější

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou

Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy s chutí zkusí. S Vladimírou Jakouběovou, regionální sběratelkou receptů, se můžete inspirovat léty prověřenými recepty.

Více z pořadu

Více z pořadu

Nejposlouchanější

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu